locul de reședință

  • Hepat "" locuiește în Câmpiile Africane și în Asia de Sud-Vest. Istoric, habitatul lor s-a răspândit în India, dar nu a fost văzut recent. Populațiile actuale sunt separate geografic. Leopardul este locuit în principal de păduri și pășuni, dar poate crește și în Munții Marginali și în deșerturi. Zona lor se extinde prin Africa până în sud-estul Chinei, cu densități diferite.

dieta

  • Hepat "" sălbatic. Cu o greutate cuprinsă între 30 și 40 de kilograme preferă animalele care pășesc, precum gazele și impalele. De asemenea, mănâncă iepuri și păsări. Leopard '' sălbatic. Preferă animalele mici și mijlocii, cum ar fi gazelele sau căprioarele. Cu toate acestea, leopardele mănâncă tot ce au nevoie, gândacii de bălegar și amfibieni.

Stilul de vânătoare

morfologie


  • Hepatita este spre deosebire de alte pisici, au un corp verzui și capul este prea mic pentru a-și regla banda de alergare, iar cozile sunt aplatizate la capătul volanului. Leopardul '' are un corp tradițional al pisicilor, cu picioare scurte și picioare late pentru a ajunge la copaci. puternic și poate zdrobi oasele pradei.

Vokalizatsiya

  • Hepatita este singura pisică majoră care poate urla. În schimb, se aud o varietate de sunete, inclusiv sunete, sunete și țipete. Leopardul produce un sunet care este clasificat drept „țipând sau strigând / strigând. Seamănă cu un leu, dar mai tare.

REFERINȚE